SÅ TRÄFFADES VI
Tänk vad ett svep till höger kan ändra livet! För ca 3 år sedan var det just detta som hände- Anna och David träffades på Tinder!

ANNAS BERÄTTELSE
Vi matchade på tinder i början av oktober 2016. Vi började prata med varandra och ringde varandra varje dag i typ två veckors tid innan vi träffades för första gången. Den 28:e oktober 2016 träffades vi för första gången på torget vid Medborgarplatsen, sen blev det en barrunda runt söder med vätskepauser på bland annat Underbara bar och Kellys. Efter första dejten så blev det fler och fler dejter och runt jul och nyår 2016 blev vi tillsammans. I början på januari 2017 flyttade vi ihop.


DAVIDS BERÄTTELSE
Efter att vi swipeade varandra på tinder så ägnade vi många timmar med att skriva och prata med varandra i telefon. Vi bestämde oss den 28 oktober för att träffas på en dejt. Jag kommer alltid minnas den mörka fredagskvällen när jag såg Anna för första gången på medborgarplatsen. Efter en väldigt trevlig första dejt så fortsatte vi att träffa varandra regelbundet och bestämde oss några månader senare kring jul och nyår att vi var ett par. Resten är som man säger: historia.

 

Ni får säkert veta mer om oss på bröllopet, mer än vad som får plats att visa här. Möjligen får ni veta mer än vad vi själva skulle ha valt att berätta, men det återstår att se...